عضویت   لغو عضویت
افراد آنلاین : 1
امروز : 36
دیروز : 1
بازدید کل : 8941
دمنوش چاي سبزوسيب ترش

1- آنتي اكسيدان

سيب ترش منبعي غني از فلاونوئيدها به ويژه سيانيدين و اپي كاتچين است. ويتامين Cو فلاونوئيدهاي اين ميوه آنتي اكسيدان هاي قوي هستند كه بدن را از آسيب راديكال هاي آزاد محافظت مي كنند و بدين ترتيب از خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي، ديابت و ... مي كاهند

2- كاهش وزن

ميزان كالري سيب ترش كم است و وجود فيبر زياد در آن هم به كاهش وزن كمك مي كند. فيبر محلول در قسمت نرم ميوه، آب را در روده جذب مي كند و ماده اي ژل-مانند تشكيل مي دهد كه از سرعت هضم مي كاهد. چنانچه هنگام عصر يا دقيقاً پيش از غذا سيب ترش مصرف كنيد، مدت زمان بيشتري احساس سيري خواهيد كرد.

در دانشگاه واشنگتن تحقيقي انجام شد و محققان هفت نوع سيب به موش هاي چاق خوراندند و مشاهده كردند در موش هايي كه سيب گراني اسميت مي خوردند، تركيب باكتريايي مدفوع تغيير كرد و شبيه تركيب باكتري ها در مدفوع موش هاي لاغر شد. اهميت اين يافته در آن است كه جمعيت باكتري دستگاه گوارش در موش هاي لاغر و چاق متفاوت است و اين امر درباره ي انسان ها هم صدق مي كند. با مصرف سيب ترش، نسبت باكتري هايي مثلE. Coli مشابه نسبت آنها در موش هاي لاغر شد و سيب ترش بيش از ديگر انواع سيب اين اثر را داشت.

به گفته ي محققان، فيبر و پلي فنل هاي اين نوع سيب حتي پس از اينكه در معرض جويدن، اسيدهاي معده و آنزيم هاي هضم قرار گيرند، سالم باقي مي مانند. وقتي اين تركيبات به روده مي رسند، بوتيريك اسيد توليد مي كنند كه منجر به توسعه ي جمعيت باكتري هاي مفيد مي شود. اين تعادلِ مجددِ جمعيت ميكروبي روده، سبب كاهش وزن مي شود به همين دليل مي گوييم، مصرف سيب ترش در كاهش وزن موثر است.

3- تنظيم فشار خون

محققان دانشگاه ميشيگان در گزارشي بيان كردند كه سيب مي تواند تنش اكسيداتيو، فشار خون و ميزان كلسترول را كاهش دهد. آنها در پژوهشي، ابتدا باعث چاقي در موش هاي سوري شدند و سپس به نيمي از موش ها سيب خوراندند. در پايانِ مطالعه، گروهي كه سيب خورده بودند كمتر در خطر ابتلا به بيماري قلبي بودند و سطح كلي سلامتي شان بالاتر بود.

4- تنظيم قند خون

سيب ترش مي تواند قندخون را در تعادل نگه دارد كه اين امر براي افراد مبتلا به ديابت يا در معرض ريسكِ ابتلا به اين بيماري مهم است. فيبرِ سيب ترش، جذب قند در روده ي كوچك را به تأخير مي اندازد و از خطر ابتلا به ديابت نوع 2 مي كاهد. به گزارش مجله ي Best Health Magazine، احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 در زناني كه روزانه يك عدد سيب مي خورند، 30 درصد كمتر از ديگران است.

5- بهبود عملكرد قلب و عروق

ميزان پتاسيم سيب گراني اسميت، بيشتر از ديگر انواع سيب است. پتاسيم الكتروليتي است كه مايعات درون و اطراف سلول را در تعادل نگه مي دارد. اين امر براي جريان الكتريكي درون بدن كه باعث تپيدن قلب مي شود ضروري است. به همين دليل مصرف اين ميوه را براي سلامت قلب مفيد مي دانند.
برپايه ي تحقيقي كه روي انسان ها انجام و نتايج آن در Journal of Functional Foods منتشر شد خوردن روزانه ي سيب توانست از سختي سرخرگ ها بكاهد. در افرادي كه به مدت چهار هفته هر روز سيب مي خوردند، اكسيداسيون LDL(كلسترول بد)كاهش يافت. با توقف اين اكسيداسيون، از ايجاد پلاك (تجمع چربي در عروق) و بروز ناراحتي قلبي جلوگيري مي شود. در واقع، افراد مبتلا به بيماري عروق كرونر قلب كه رژيم سيب دريافت كردند شاهد بهبود وضعيت سرخرگ ها بودند.

6-بهبود عملكرد حافظه

كوئرستين كه از تركيبات سيب ترش است، يك آنتي اكسيدان قوي است كه اثر آن در برابر راديكال هاي آزاد مي تواند قوي تر از ويتامين C باشد. برمبناي نتايج حاصل از پژوهشي كه در ژورنال Journal of Agricultural and Food Chemistry منتشر شد، كوئرستين قادر بود بهتر از ويتامين C در برابر تنش اكسيداتيو، از اعصاب محافظت كند. اين امر مي تواند بدين معني باشد كه كوئرستين احتمال پيشرفت اختلالات اعصاب مثل آلزايمر و پاركينسون را كاهش مي دهد.

7- ضد سرطان

محققان در ژورنال APTEFF نتايج بررسي اثرِ كاربرد سيب ترش بر سلول هاي سرطاني را منتشر كردند. آنها با بررسي اثر سيب ترش بر سه رده ي سلول سرطاني HeLa، MCF7 و HT-29 مشاهده كردند كه سيب ترش مانع از تكثير اين سلول ها شد و بيشترين بازدارندگي مربوط به رده ي سلولي HeLa بود. نويسندگان اين مقاله معتقدند تركيبات فنلي سيب ترش( با خاصيت آنتي اكسيداني قوي)، مي توانند بر سيستم اكسيداسيون و احياء تأثير گذاشته و از تكثير سلول ها بكاهند. پژوهشگران ديگري، بازدارندگي از تكثير سلولي را به مقادير ويتامين C و برخي كارتنوئيدها و آنتوسيانين ها نسبت داده اند. 

قیمت : 14,000 تومان