عضویت   لغو عضویت
افراد آنلاین : 1
امروز : 33
دیروز : 1
بازدید کل : 8938
دمنوش چاي سبز

1- تسريع كننده ي كاهش وزن

 پژوهشي براساس مطالعات انساني در نشريه ي طب چيني منتشر شده كه نتايج آن نشان مي دهد، مصرف چاي سبز و عصاره ي آن پس از صرف غذا با افزايش حرارت و اكسيداسيون چربي به كاهش وزن كمك مي كند. در اين آزمايش كه روي نمونه هاي انساني انجام شد، 300 گرم از EGCG (اپي گالوكاتچين گالات) به مدت 2 روز به 6 مرد چاق داده شد. يافته ها نشان داد كه تركيب EGCG به تنهايي سبب افزايش اكسيداسيون چربي در مردان شده و اثرات ضد چاقي دارد.

ديگر پژوهش منتشر شده در همين نشريه نشان مي دهد كه كاتچين(يك نوع پلي فنول) چاي سبز به خصوص EGCG، اثر ضدچاقي دارد و به كاهش وزن كمك مي كند. داده هاي مطالعات انساني اخير نشان مي دهد كه مصرف چاي سبز با افزايش حرارت و افزايش اكسيداسيون چربي پس از صرف غذا به كاهش وزن كمك مي كند. پلي فنول هاي چاي سبز به افزايش حرارت دروني بدن كمك كرده و به اين ترتيب ميزان سوخت انرژي سلول هاي چربي را افزايش مي دهد.

2- تنظيم كننده ي كلسترول خون

 پژوهش منتشر شده اي در مجله يNutritional & Environmental Medicine نشان مي دهد كه چاي سبز به كاهش كلسترول در بدن كمك مي كند. اين تحقيق را محققان آمريكايي و چيني روي 240 مرد و زن (متوسط سن 55 سال) انجام دادند و نتايج نشان داد كه مصرف چاي سبز پس از 12 هفته باعث كاهش كلسترول LDL به ميزان 15 درصد مي شود.

پژوهش ديگري نشان مي دهد كه چاي سبز، كلسترول كل را كاهش داده و سبب افزايش HDL مي شود. پلي فنول هاي چاي سبز جذب كلسترول از طريق روده را مسدود كرده و به كاهش كلسترول كمك مي كنند. اين چاي، باعث كاهش چشمگير سطح كلسترول مضّرِ خون، به خصوص در افراد سيگاري مي شود.

تحقيقات اُكودا (Okuda) و همكاران نشان داد، تانن چاي سبز از افزايش سطوح سرم كلسترول جلوگيري كرده و آن را مهار مي كند. نتايج اين بررسي نشان مي دهد كه كاتچينِ چاي سبز، سبب كاهش كلسترول خون مي شود. مكانيسم اين عملكرد شايد به دليل دفع بيشتركلسترول و يا به دليل افزايش دفع اسيدهاي صفراوي و تغيير متابولسم كلسترول اِندوژن باشد.

3- تنظيم كننده ي قند خون

 مطالعات گومز و همكاران نشان مي دهد، EGCG(اپي گالوكاتچين گالات) چاي سبز، با ناقل گلوكز وابسته به سديم SGLT1، جذب گلوكز از راه روده را مهار مي كند و از اين راه به افزايش كنترل قندخون كمك مي كند. برمبناي پژوهش ديگري كه محققان ژاپني، سال 2004 روي موش هاي آزمايشگاهي ديابتي انجام دادند، عصاره ي چاي سبز باعث كاهش چشمگير قندخون شد. EGCG با تقليد از عملكرد انسولين، به كاهش قندخون كمك مي كند.

4- تنظيم كننده ي فشار خون

پلي فنل هاي چاي سبز در كاهش فشار خون موثر هستند. در پژوهشي كه نتايج آن در Science Report انتشار يافت، نوشيدن چاي سبز به طور چشمگيري سبب كاهش فشار خون سيستوليك و دياستوليك در افراد شد. پژوهشي ديگر در ژورنال Journal of Dietary Supplements    نشان داد مصرف چاي سبز سبب كاهش فشار خون در بيماران مبتلا به ديابت نوع 2 شد. در اين آزمايش، مصرف چاي سبز به ميزان سه فنجان در روز و به مدت چهار هفته، از فشاز خون سيستوليك و دياستوليك كاست.

5- بهبود دهنده ي عملكرد كبد

 يك پژوهش باليني روي 80 زن و مرد  بين 20 تا 50 سال نشان داد كه مصرف چاي سبز پس از 12 هفته به طور چشمگيري سطح آنزيم هاي كبدي ALT و AST را كاهش مي دهد. اعتقاد بر اين است كه كاتچين چاي سبز باعث كاهش استرس اكسيداتيو در كبد شده و به كاهش بيماري هاي كبدي كمك مي كند.

 مطالعات مبتني بر جمعيت نشان مي دهد كه احتمال ابتلا به بيماري هاي كبدي در مرداني كه روزانه بيش از 10 فنجان چاي سبز مي نوشند كمتر از افراد ديگر است. همچنين به نظر مي آيد چاي سبز از كبد در برابر اثرات مخرب موادي سمي مثل الكل، محافظت مي كند. پژوهش هاي انجام شده روي حيوانات نشان مي دهد كه چاي سبز از بدن موش هاي آزمايشگاهي در برابر تومورهاي كبد محافظت مي كند.

6- بهبود دهنده ي عملكرد قلب و عروق
پژوهشي منتشر شده در نشريه ي پاتولوژي، نشان مي دهد كه آنتي اكسيدان هاي چاي سبز با كاهش سطح كلسترول و تري گليسيريد خون، خطر ابتلا به آترواسكلروز يا تصلب شرايين و در پي آن بيماري هاي قلبي عروقي و سكته را كاهش مي دهد.

پژوهش منتشر شده در نشريه ي Cardiovascular and Hematological Disorders Drug Targets نشان مي دهد كه پلي فنول هاي چاي سبز، خاصيت ضد التهابي و آنتي اكسيداني دارند. اين تركيبات با از بين بردن راديكال هاي آزاد، از توليد بيش از حدِّ مواد التهابي و آسيب سلولي در بدن جلوگيري مي كنند و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهند.

7- ضد سرطان

مطالعات باليني نشان مي دهد كه پلي فنل هايِ چاي سبز به خصوص كاتچين مي توانند نقش مهمي در جلوگيري از سرطان ايفا كنند. محققان بر اين باورند كه پلي فنل ها به كشته شدن سلول هاي سرطاني و جلوگيري از رشد آنها كمك مي كنند. پژوهش ديگري مبتني بر مطالعات انساني در سال 2014 نشان مي دهد كه چاي سبز اثر محافظتي در برابر سرطان هاي دهان، ريه و مثانه دارد.

8- بهبود دهنده ي عملكرد مغز

مطالعات متعدد در نمونه هاي حيواني نشان مي دهد كه كاتچين چاي سبز، از سلول هاي عصبي محافظت كرده و خطر ابتلا به بيماري آلزايمر و پاركينسون را كاهش مي دهد.

قیمت : 7,000 تومان